Nya projekt på Rawr.se

Ni som tittat in på sidan kanske har märkt att uppdateringar inte varit våran starka sida än så länge. Det har helt enkelt varit svårt att kombinera arbete, studier och annat med att driva Rawr.se som vi hade tänkt från början. Första steget i att komma förbi detta är att helt enkelt tona ner våra (läs: mina) magnifika planer och driva sidan så som det var tänkt en gång i tiden, som en liten blogg och inte som en stor sida med mängder av skribenter. Utöver detta har vi även några nya trevliga projekt på gång.

Folk som känner mig vet att jag är dålig på att spela klart spel. Min backlog bara växer då jag köper nya spel hela tiden och om jag spelar något tenderar det att vara någon form av oändlighetsspel som exempelvis League of Legends eller Diablo 3. När en av mina kollegor här på Rawr.se köpte Star Ocean: The First Departure på Retrospelsmässan blev jag sugen på att damma av mitt PSP och plocka bort plasten från mitt egna exemplar. Jag började spela lite och för en gångs skull hade jag någon att diskutera saker jag funderade på under äventyrets gång. Detta resulterade i att idén till Rawr.se Cooploggery föddes. Namnet är för övrigt inspirerat av den väldigt trevliga sidan Backloggery. Exakt hur vi kommer göra detta vet jag ännu inte och förslag är självklart välkomna. Som det ser ut nu tror jag att vi kommer att avrapportera lite då och då hur det går för oss och hur svårt det är för mig att spela ikapp.

Det andra trevliga projektet är att vi tänker testa att spela in en podcast. Temat kommer att vara anime och spel, något vi alla tre tycker om. När det kommer till spelen kommer det huvudsakligen att ha sitt ursprung i Japan eller vara indie-spel och anime-delen behöver jag nog inte säga särskilt mycket om. Pilotavsnittet kommer dyka upp här på Rawr.se någon gång inom en snar framtid och målet är att till en början släppa avsnitten varannan vecka.

Publicerat av

Aethicyn

Retro- och indiespelsälskande amatörmusiker vars backlog för tillfället växer med rekordfart.