Måndagsmusik #1 – Ut i vildmarken

Det är måndag och många har nog precis som jag nyligen kommit hem från en arbetsdag som känts lite längre än vanligt. I mitt fall beror det på att det är första dagen efter en extra lång helg på grund av ryggont. Till min stora glädje märkte jag att ett remix-album jag startade en nedladdning av igår natt var nere. Albumet i fråga heter Wild Arms: ARMed and DANGerous och består, som ni antagligen förstår, av remixer från Playstation-spelet Wild Arms och släpptes 2011.

Tänkte dela med mig av det första spåret, vilket även är min favoritlåt i samlingen, som heter Succumb to the Wilderness och är en remixad version av spelets introlåt från en som kallar sig Level 99. Vill man ladda ner hela albumet är det gratis att göra detta från OCRemix.org

• Game: Wild Arms (Sony, 1997, PS1)
• ReMixer(s): Level 99
• Composer(s): Michiko Naruke
• Song(s): ’To the End of the Wilderness’
• Posted: 2011-12-20, evaluated by djpretzel
• Album: Featured on ”Wild Arms: ARMed and DANGerous” (http://armed.ocremix.org

Publicerat av

Aethicyn

Retro- och indiespelsälskande amatörmusiker vars backlog för tillfället växer med rekordfart.