Om oss

Historik

Rawr.se var från början tänkt att vara en blogg om retrospel där jag, Aethicyn, och några till skulle skriva om trevliga minnen från förr. Det projektet kom aldrig igång lite och sidan blev istället min personliga blogg.

Efter ett tag fick jag för mig att jag kanske skulle börja blogga om tema tv-spel i alla fall. Det började bra men jag blev snabbt distraherad då jag istället började skriva för CtrlAltElite.se, även om jag gillar att skriva är det svårt att hålla igång med texter för två sidor samt fortfarande ha tid för privatalivet.  Rawr.se gick ännu en gång i graven.

Nya Rawr.se

Efter en lång tids skrivkramp och idétorka ville jag komma igång med bloggandet igen. Jag hade precis fixat iordning en blogg under min domän åt en vän som ville blogga om anime och manga.  Det var då det slog mig att det kanske hade varit lättare att nå ut till folk och hålla uppe aktiviteten om vi var fler, samt att jag skulle få möjligheten att skriva av mig lite om ett annat kärt intresse, nämligen anime.

I denna reinkarnation av Rawr.se kommer vi inte bara behandla fler nördiga ämnen, vi kommer även vara fler än tidigare, allt för att ni ska få så varierad läsning som möjligt.

– Aethicyn, September 2013

Medverkande

Aethicyn  Follow me on twitter

Retro- och indiespelsälskande amatörmusiker vars backlog för tillfället växer med rekordfart.

Pyon  Follow me on twitter

Spel- och animenörd som är funktionsduglig i det japanska språket. Hoardar JRPGn inför apokalypsen.

 Nea Follow me on twitter

Denna arbetsnarkoman spenderar sin fritid med näsan begravd i böcker, stressandes igenom spel eller somnandes till tv-serier. Gärna tre olika åt gången, i helt skilda genres.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *